המצרכים :
לפריקסה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מסירים את הבשר מהעצם, חותכים לרצועות, טוחנים טחינה אחת בינונית ומכניסים למקרר כדי שהשומן יישאר קר. 2 קוצצים דק את כל הירקות ועשבי התיבול ומוסיפים לתערובת הבשר. מוסיפים 700 מ"ל מים ומתבלים לפי הטעם. מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה ומכניסים לקירור לשעה. 3 טוענים את מכשיר הנקניקיות בתערובת הבשר, מלבישים את המעי הסינתטי על הצנתר, ממלאים בתערובת הבשר ומנקנקים לגודל הרצוי. 4 הפריקסה: מערבבים את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים כ-700 מ"ל מים (בהתאם לכמות הלחות בקמח). לשים עד ליצירת בצק אחיד וחלק, ומתפיחים כחצי שעה. 5 קורצים כדורים ומרדדים לצורת אליפסה. מסדרים על משטח משומן, מכסים ומתפיחים עוד כחצי שעה. 6 מחממים שמן קנולה לטמפרטורה של 170 מעלות ומכניסים את הפריקסה כשהחלק העליון עם הקרום פונה לשמן. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה, מוציאים ומניחים על נייר סופג. 7 מטגנים את הנקניקיות להזהבה ומגישים בלחמניות הפריקסה עם סלט, טחינה, אריסה ועמבה. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |