1 מכינים את הבצק: מערבבים את כל הרכיבים לבלילה נוזלית אך לא מידי, שמזכירה מעט בלילת פנקייק. מניחים בצד לתפיחה של חצי שעה.
2 מערבבים את הבצק התפוח. מחממים מחבה חלקה יבשה ויוצקים אליה בעזרת מרית "לביבות" מהבלילה בגודל של פנקייק קטן. מטגנים עד שהבלילה מתייצבת אבל לא משחימה, ומוציאים מהמחבת. ממשיכים ליצור פנקייקים כאלה מכל הבלילה.
3 מכינים את המילוי: מערבבים את כל המצרכים יחד.
4 מכינים את הסירופ: מערבבים את הסוכר, המים והסילאן בסיר קטן ומבשלים עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך מעט. מורידים מהאש ומוסיפים את הוויסקי.
5 מכינים את קרם המנגו: טוחנים יחד מנגו ונענע למחית אחידה. מוסיפים לימון ושמנת וטוחנים שוב.
6 מחממים שמן לטיגון עמוק. ממלאים כל "פנקייק" בכף מהמילוי סוגרים לחצי עיגול ומהדקים היטב את הקצוות עם האצבעות. מטגנים בשמן עמוק עד שהבצק משחים היטב ומעבירים לטבילה קצרה בסירופ הסוכר.
7 מגישים עם קרם המנגו בצד.