1 קולים את הפלפלים בתנור שחומם לחום בינוני-גבוה (180-200מעלות) עד שהקליפה משחירה ונפרדת מגוף הפלפל.2. מניחים בקערה ומכסים בניילון נצמד. משהים למשך כ-15 דקות, קולפים בקלות וחותכים לרצועות.3. מורידים את הקרום מכל הלחם (אפשר להיעזר בצלחת). פורסים את הלחם לרוחב לשלוש שכבות שוות ומורחים עליהן שכבה דקה של גבינת שמנת.
4 מסדרים בשכבה הראשונה שליש מהפלפלים הקלויים ביחד עם שליש מהזיתים הפרוסים וכן הלאה בכל שכבה.
5 בעזרת מרית מורחים את גבינת השמנת שנותרה על כל הלחם מבחוץ (כמו ציפוי עוגה) ומדביקים קישוטים לגבינה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים