1 מכינים את הבצק: מערבבים את הביצים ושמן הזית עם הכורכום והקמח, עד לקבלת בצק אחיד. מוציאים למשטח עבודה מקומח ולשים את הבצק 8 דקות, עד לקבלת מרקם חלק וקפיצי. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור.
2 מכינים את המילוי: בתנור על חום גבוה (200 מעלות) קולים את הפלפלים החריפים, בערך 15 דקות או עד שהקליפה משחירה. מוציאים, נותנים לפלפלים להתקרר מעט ואז מקלפים (כדאי מאוד לשים כפפות לפני הקילוף), נפטרים מהליבה והגרעינים וקוצצים היטב עם סכין. מערבבים את הפלפלים הקצוצים עם הגבינות והצנוברים טועמים ואם צריך מוסיפים מעט מלט (הפטה מלוחה למדי).
3 מכינים את הרביולי: מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעובי 2 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל 6 ס"מ מיריעות הבצק. מניחים כפית מהמילוי במרכז מחצית מהעיגולים.מורחים מעט מים או ביצה טרופה בשוליים ומעל כל עיגול עם מילוי שמים עיגול בלי מילוי. מהדקים היטב. מכניסים למים רותחים ומבשלים כארבע דקות.
4 לרוטב: ממיסים חמאה בסיר רחב ושטוח, מוסיפים טרגון וגרגרי פלפל וממליחים.
5 כשהרביולי מוכן, מסננים ומעבירים לרוטב. לוקחים מעט ממי הבישול ומוסיפים גם מעט מהם (בערך רבע כוס נוזלים). מערבבים בעדינות כדי לעטוף את הרביולים ברוטב.שמים בצלחת ומעל שמים מעט פרמז'ן אם רוצים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו מערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.