1 הקציצות: בקערת מעבד מזון שמים את הקוקוס, הביצים, עדשים שחורות מבושלות ועדשים כתומות מבושלות. טוחנים עד לקבלת מרקם גרגרי-חלק. מתבלים במלח ומוסיפים שתי כפות גינג'ר שגורד דק על פומפייה ושקית אבקת אפייה.
2 התבשיל: שמים מעט שמן בתוך סיר ומטגנים את הבצל, הצ'ילי האדום והירוק, הלמון גראס, השום ואז את יתר הירקות, מלבד החציל, פטריות השיטאקה והקינואה.
3 מוסיפים קארי ירוק, רסק עגבניות, סוכר (מינוס 2 כפות), מלח, חומץ וסויה ומערבבים על אש גבוהה. כעבור 5 דקות, מוסיפים את יתר העדשים ואת השעועית השחורה לסיר התבשיל. מוסיפים את הפטריות, הטופו, 2 כפות סוכר וממשיכים לטגן.
4 לאחר אידוי החומץ וכ-20 דקות בישול, טועמים ובודקים אם יש צורך להוסיף עוד סוכר.
5 מקרמלים את הירקות בתבשיל ומוסיפים את הנענע והאפונה וממשיכים לטגן ולערבב.
6 מוסיפים 80 מ"ל מים וחלב קוקוס לירקות.
7 מכדררים את עיסת הקציצות לכדורים בגודל פלאפל.
8 בסיר נפרד מטגנים בשמן עמוק כ-20 דקות את הקציצות ואת החצילים. לאחר מכן מוסיפים את הקציצות לתבשיל. לאחר שהחצילים משחימים מוסיפים אותם לתבשיל.
9 בסיר נפרד מטגנים קלות את הקינואה בסיר נפרד וכ-2 דקות לפני הסוף מוסיפים את הקינואה לתבשיל ממשיכים לערבב עוד כמה דקות ומגישים.