סיגרים חריפיםפסטלים חריפים מטוגנים במילוי בשר לצד פירה פלפלים מופלא
חביבה עזרן
| מאסטר שף
| פורסם 21/03/14 01:56
|
המצרכים :לפירה הפלפלים:
לסיגרים החריפים:
אופן ההכנה:1 פירה הפלפלים: חותכים וטוחנים במעבד מזון את הפלפלים לרסק. מבשלים בסיר רחב ונמוך עד לצמצום של כל הנוזלים. 2 בשלב הזה, שכמעט נחרך התבשיל, מוסיפים שמן זית בהדרגה עד לספיגה מקסימלית. מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל שאטה לפי מידת החריפות הרצויה. 3 הפסטלים: מבשלים את הבשר עד לריכוך בסיר סגור במשך שעתיים. מצננים וטוחנים אותו עם שיני השם.. מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והחומץ. 4 חותכים את עלי הסיגר לחצי. בקצה הישר של כל חצי מניחים גלילה צרה באורך אצבע מהבשר. מקפלים את הצדדים ומגלגלים לכיוון הצד המעוגל. 5 מטגנים בשמן עמוק ומגישים חם עם טחינה/ מטבוחה/ ממרח פלפלים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה
|