1 מכניסים את הכרעיים והשומן לסיר הפוייקה וצורבים במעט שמן עד להזהבה.
2 מוסיפים לסיר את כל הירקות ועשבי התיבול. לאחר 5 דקות מוסיפים את האורז, מערבבים ומוסיפים פנימה את ציר הירקות עד לכיסוי.
3 מבשלים במשך 20 דקות (עם מכסה סגור), מערבבים ומוסיפים מעט ציר.
4 סה"כ מבשלים כשעה וחצי עד שעתיים. פותחים מדי פעם ובמידה ויש להוסיף נוזלים, מוסיפים את ציר הירקות. חשוב להימנע מהפיכת התבשיל לעיסה.
5 מוסיפים מלח פלפל לפי הטעם ומגישים.