המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר ומטגנים בו את הבצל ושיני השום, עד שהבצל מזהיב מעט. 2 מוסיפים את רצועות הגמבה, קוביות העגבניה ופלפל הצ'ילי ומערבבים. מבשלים כמה דקות. 3 מוסיפים את קוביות הבשר והחומוס, ומוסיפים מים עד לכיסוי כל הבשר. 4 מוסיפים את שני סוגי הפפריקה, שמן הצ'ילי, הפלפל היבש ומלח לפי הטעם, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהבשר והחומוס רכים, כשעה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |