1 מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומשרים בהם את החצילים למשך כחצי שעה.
2 מכינים את האורז: שוטפים את האורז. מרתיחים מים בסיר ושמים בהם את האורז ואת המלח, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ-20 דקות, עד שהאורז מוכן.
3 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל והגזר בחום בינוני עד שהם מתרככים.
4 מביאים את ציר העוף לרתיחה ומוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב למעט הביצה ומבשלים כ-15 דקות. מסננים לקבלת רוטב נקי ומוסיפים למחבת עם הגזר והבצל. מביאים לרתיחה עדינה.
5 מצפים את החצילים כמו שניצל: קודם בקמח אחר כך בביצה ואז בפנקו. מחממים שמן עמוק לטמפרטורה של 170 מעלות ומטגנים את החצילים עד להזהבה. חותכים את החצילים לקוביות
6 מעבירים את האורז לקערת הגשה.
7 מוסיפים את קוביות החצילים לרוטב הרותח. בעדינות יוצקים ביצה מצידי החציל ומנענעים קלות את המחבת. כאשר הביצה מבושלת יוצקים את תוכן המחבת על גבי האורז, מפזרים בצל ירוק ושומשום מעט כתוש ומגישים.