1 הבצק: מערבבים את כל המרכיבים במיקסר עד לקבלת בצק. אם הוא דביק מדי מוסיפים קמח לפי הצורך. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-30 דקות).
2 תערובת הבשר: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתקנים תיבול.
3 לאחר התפיחה הראשונה של הבצק מוציאים ממנו אוויר וחותכים לכדורים קטנים. מניחים להם לתפוח 10 דקות ואז מרדדים אותם דק.
4 מניחים מהמלית על עיגולי הבצק וסוגרים באיזו צורה שרוצים.
5 מחממים תנור לחום המקסימלי (או 275 מעלות) ואופים עד השחמה.
6 מגישים עם סירופ רימונים.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.