1 הבצק: מכניסים את כל החומרים לקערה, מערבבים עד שנוצר בצק. לשים לישה קצרה ומניחים בצד לרבע שעה.
2 הבשר: בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם שאר חומרי המלית ומניחים בצד.
3 מרדדים את הבצק לעלה דק ככל האפשר על משטח מקומח. בעזרת רינג קורצים עיגולים בגודל של 9 ס"מ. מסדרים כף מלית במרכז הבצק ואז סוגרים לצורת סהרון. מהדקים במזלג בקצוות. או שסוגרים בצביטות.
4 הרוטב: מערבבים את כל הנוזלים יחד עד שהסוכר נמס. לסיום מוסיפים את הכוסברה והבצל הירוק.
5 דופקים את הלמון גראס, מקצצים קצת ומכניסים לסיר מלא במים. חותכים את הג'ינג'ר לגפרורים ומוסיפים למים. מעמידים סיר אידוי מעל הסיר. מסדרים בסיר האידוי כרוב קצוץ עם גזר קצוץ, עלי כוסברה ובצל ירוק כמצע ועליהם מניחים את הכיסונים הממולאים. מאדים כ-8-10 דקות ומגישים לצד הרוטב. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים