המצרכים (3 מנות):לפסטה:
לפסטו:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל המצרכים לבצק לתערובת אחידה ואז לשים 10 דקות, עד קבלת מרקם אלסטי. מכסים במגבת ומשאירים בצד 10 דקות. 2 מרדדים את הבצק במכונת פסטה לעלים גדולים (עובי 2 מ"מ). 3 טוחנים במעבד מזון את כל המצרכים לפסטו תוך הוספה איטית של שמן הזית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לקערה רחבה. 4 מבשלים את הפסטה בסיר עם מים רותחים במשך 2 דקות. מוציאים את העלים המוכנים מהמים ישירות לרוטב הפסטו ומערבבים לציפוי. 5 מעבירים לצלחות. מניחים 2 פילטים של אנשובי, מגרדים מעל מעט פרמזן ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |