1 מנקים את העצמות של הצלעות, דופקים את הבשר של הטלה כמו לשניצל עבה (שלא יהיו דקות מדי), מתבלים בפלפל ומלח.
2 טובלים את הצלעות בביצים ואז בפירורי לחם. חוזרים על הפעולה לקבלת ציפוי כפול.
3 חותכים גס את כל הירקות מלבד הפטריות והשום, מניחים בתבנית תנור עם נייר אפיה (ביחד עם הפטריות ושיני השום השלמות), מזליפים מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות ומכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות לחצי שעה או עד ריכוך.
4 מחממים שמן קנולה במחבת, צורבים את צלעות הטלה פחות מדקה על כל צד. מוציאים מהשמן, סופגים עם נייר סופג ומניחים על צלחת יחד עם הירקות שאפינו. מפזרים מעל פטרוזיליה ומגישים עם חצי לימון בצד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.