לבשר: 1 קולים את הצנוברים עד שהם מזהיבים ומורידים מהאש. 2. שמים את הבשר על מחבת משומנת בקצת שמן זית ומטגנים עד שזה משנה צבע. 3. מוסיפים תבלינים: קינמון, קמון, אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח - אפשר להוסיף גם עגבניות מיובשות חתוכות דק . 4. מוסיפים את הצנוברים ומכסים.
לרוטב עגבניות: 1 מחממים 3 כפות שמן זית בסיר. 2. מוסיפים את העגבניות ונותנים להם להתבשל לפחות שעה על אש נמוכה.
הרכבת המנה: 1 פורסים עלי גפן וממלאים אותו בבשר, מגלגלים ומכניכים לתוך הפלפל שושקה. 2. מכניסים את הפלפל לתוך הקישוא ואותו מכניסים לתוך החציל. 3. אוטמים את הפיה של החציל בתפוח אדמה מקולף. 4. מכניסים את החציל לסיר של העגבניות ונותנים לו להתבשל עד שהוא מוכן. 5. כשהחציל מבושל, מוציאים אותו ופורסים אותו לרצועות (כמו בסושי) ומניחים את החתיכות בתוך סיר עם רוטב העגבניות.