1 מרתיחים סיר עם מים. מפרידים את העור מהעוף, מבשלים במים ומוסיפים 4 חתיכות גסות של ג'ינג'ר, סויה ושמן שומשום. מניחים לצינון ומפרידים לרצועות.
2 דופקים את המלפפונים בעזרת סכין רחבה למעיכה מלאה, המלפפונים צריכים להפוך לרצועות. מעבירים את המלפפונים במסננת להוצאת הנוזלים – כך הם שומרים על פריכות.
3 במכתש ועלי טוחנים רבע פלפל צ'ילי, ג'ינג'ר ושום עד לקבלת מעין מחית.
4 משרים את אטריות השעועית בקערה עם מים פושרים-חמימים, עד שמקבלים מרקם רך אבל לא רך מדי.
5 לוקחים ביד מעט אטריות, מסובבים לצורת עיגול שטוח (מעין דסקית) ומטגנים.
6 בקערה מערבבים סויה, שמן שומשום, כפית חומץ ולימון. מוסיפים את המלפפונים לקערה עם הרוטב ומערבבים.
7 מגישים: מניחים את דסקיות האטריות המטוגנות בצלחת. מסדרים מעל מלפפונים, רצועות עוף, עלי כוסברה, צ'ילי פרוס ומעט מיץ לימון. מגישים מיד.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.