1 ממיסים בסיר את המרגרינה. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקמח ומערבבים כל הזמן.
2 מסירים מן האש ומוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים סוכר ומלח.
3 מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים פחזניות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות כחצי שעה (אסור לפתוח עד שכל הפחזניות מקבלות צבע ונראות אפויות). מצננים.
4 למילוי: קוצצים את הבשר והירקות, מתקנים תיבול. פותחים את הפחזניות וממלאים.
5 לרוטב: מרתיחים בסיר את הציר והיין, מוסיפים סוכר ומצמצמים עד לכדי רוטב. מזלפים מעל הפחזניות ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!