1 חותכים את העוף לקוביות קטנות, מוסיפים מיסו וקורנפלור, מערבבים ומכניסים למקרר.
2 במחבת קטנה מביאים לרתיחה יין, סוכר וסויה.
>> מתכונים לשבועות
3 טוחנים בבלנדר מוט 2 חתיכות אננס ו-4 ליצ'י יחד עם 3 כפות ממי השימור של האננס. מערבבים עם הרוטב שבישלנו.
4 לסלט: חותכים את המלפפונים לרצועות דקות ושמים במי קרח. חותכים מנגו לקוביות קטנות. לפני ההגשה מערבבים ומתבלים בג'ינג'ר, ליים ומלח.
5 מחממים שמן לטיגון עמוק.
6 שוטפים את העוף מהמרינדה ומעבירים לקערה עם קורנפלור. מערבבים את הטמפורה והסודה, טובלים את חתיכות העוף ומטגנים.
7 מעבירים את העוף המטוגן לתוך רוטב הליצ'י והאננס, ומגישים לצד הסלט. לפני ההגשה מפזרים את עשבי התיבול והצ'ילי.
כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.