1 מכינים את המטבוחה: מקלפים את העגבניות, חותכים לקוביות ושמים בתוך סיר.
2 מחממים על להבה גבוהה ומוסיפים לסיר פלפל חריף קצוץ ושום קצוץ. ממשיכים בבישול עד שהמים מתאדים. מוסיפים קצת שמן, מלח, פלפל ופפריקה ומערבבים.
3 מכינים את הקציצות: טוחנים את הלוקוס. בנפרד טוחנים את הכוסברה השום והבצל ומערבבים עם הלוקוס הטחון.
4 מוסיפים מעט קמח ומתחילים לערבב הכל ביחד לעיסה אחידה. אם צריף עוד קצת קמח, מוסיפים.
5 מוסיפים מלח, פלפל, כמון וכורכום. מערבבים היטב.
6 יוצרים מהעיסה קציצות ומוסיפים לסיר אחרי שהמטבוחה מוכנה, מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.