1 קצף פלפלים: לוקחים את הגמבות, מניחים על קערת נירוסטה הפוכה וצורבים עם ברנר על להשחרת הקליפה מכל הכיוונים. נותנים להן להתקרר מעט ואז מסירים את הליבה והזרעים וחותכים גס.
2 מעבירים את הגמבות (עם הקליפה) למסחטת מיצים וסוחטים לקבלת מיץ.
3 כשהמיץ יוצא, לוקחים כוס של שמנת, 50 גרם חמאה, קורט מלח וקורט פלפל ושמים בסיפון יחד עם המיץ. סוגרים, מנערים היטב ואז טועמים ומתקנים תיבול. מטעינים 3 רמות של גז ונותנים לזה לנוח במקפיא עד סיום הכנת המנה.
4 לוקחים את הבצלים, חותכים אותם ומטגנים עם 2 כפות שמן זית בערך 12 דקות עד הזהבה, אגב ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח וקורט פלפל.
5 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים אותם לרוחב לעיגולים בקוטר של 3 מ"מ ומבשלים כמו צ'יפס במחבת נוספת עם שמן זית ומעט שום ורוזמרין עד שנהיים זהובים (משהו כמו 2-3 דקות).
6 דניס: לוקחים מחבת נוספת, מזליפים שמן ושמים מעט שום. כשהשום מתבשל מניחים את פילה הדניס עם צד העור כלפי מטה. מבשלים עד שהעור הופך קריספי (בערך 3 דקות), והופכים לדקה נוספת.
7 הגשה: כשהדג מוכן, שמים בצלחת כאשר התפוחי אדמה מסודרים כמו דומינו לצד הדג. שמים את הבצלים המטוגנים ליד ואז לוקחים את הסיפון, מנערים אותו למשך דקה ויוצקים מקצף הפלפלים מעל. מקשטים בעלי פטרוזיליה ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.