1 חותכים את הבצל בסגול לרצועות וקוצצים את הכוסברה והנענע גס.
2 מפרקים את התפוז והלימון לפלחים קטנים.
3 מכינים את הרוטב: שמים רוטב דגים בקערה ומערבבים עם הסוכר והמים. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ומיץ ליים ומערבבים. טועמים ומוסיפים סוכר אם צריך. מוסיפים צ'ילי חריף שלם ומנחים בצד כחצי שעה לספיגת טעמים.
4 חותכים את הסלמון לקוביות.
5 מערבבים את הרוטב עם הירקות והסלמון.
6 מסדרים על צלחת ומעל מפזרים את הקשיו לקישוט. מוסיפים צנונית לקישוט.