1 מכינים את הטחינה: טוחנים בבלנדר מוט את כל מצרכי הטחינה לרוטב אחיד.
2 מכינים את רוטב הפלפלים: מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה.
3 מכינים את הבשר: מחממים במחבת את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
4 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך כדי שמפרידים אותו לפירורים. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עד שהבשר שחום ואין יותר נוזלים.
5 מכינים מהביצים 4 חביתות עין.
6 מרכיבים את הפיתות: מורחים בהן את הטחינה, מוסיפים מהבשר הטחון, ביצת עין, כמה עלי רוקט ומפזרים את רוטב הפלפלים מעל.