1 מושחים את שוקי ההודו בחרדל ומניחים בצד בינתיים.
2 מטגנים את הבצל במעט שמן קנולה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את השום ואת השוקיים וממשיכים לטגן קלות מכל הצדדים.
3 מוסיפים את רסק העגבניות וכחצי ליטר מים (מעט מעל גובה השוקיים).
4 מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק או ציר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לשעתיים עד שההודו מתרכך. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל.
5 בכוס קטנה ממיסים את הקמח עם מעט מים ומערבבים על מנת שלא ייווצרו גושים.
6 מוסיפים את הקמח לתבשיל על מנת שיסמיך מעט את הרוטב.
1. מושחים את שוקי ההודו בחרדל ומניחים בצד בינתיים.
2. מטגנים את הבצל במעט שמן קנולה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את השום ואת השוקיים וממשיכים לטגן קלות מכל הצדדים.
3. מוסיפים את רסק העגבניות וכחצי ליטר מים (מעט מעל גובה השוקיים).
4. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ואבקת מרק או ציר. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לשעתיים עד שההודו מתרכך. מוסיפים את הסויה וממשיכים לבשל.
5. בכוס קטנה ממיסים את הקמח עם מעט מים ומערבבים על מנת שלא ייווצרו גושים.
מוסיפים את הקמח לתבשיל על מנת שיסמיך מעט את הרוטב.