1 מטגנים את הבצל עם השום עד שנהיה שקוף. מוסיפים את כל התבלינים והסלרי החתוך ומטגנים מעט. מוסיפים את הפתיתים, מערבבים וממשיכים לטגן.
2 מוסיפים את בקבוק הבירה והמים, ומבשלים עד שכמעט אין נוזלים והפתיתים רכים.
3 מטגנים במחבת חמה את האנטרקוט ואת העוף מכל הצדדים, עד שהם מוכנים. מוסיפים מלח ופלפל. חותכים לרצועות את העוף והבשר ומוסיפים לפתיתים לבישול מהיר בלבד, כדי שלא יתייבשו.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!