1 בקערה מערבבים את הבצל עם שום, פלפל שטה, מלח, חמלי סונלי ותמרהינדי.
2 מחממים שמן בסיר, מוסיפים את תערובת הבצל והתבלינים ומטגנים מעט. מוסיפים את הגרונות ומטגנים כמה דקות נוספות.
3 מוסיפים מים חמים מלוא הסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים אורז, ציפורן ועלי דפנה ומבשלים 45 דקות.
4 מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עוד שעתיים.
5 מוסיפים את כל סוגי הירק, מערבבים מעט ומגישים.
המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.