המצרכים :
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מטגנים את הגמבות השלמות – ואחרי הטיגון מקלפים אותן. חוצים את החציל לאורכו ומטגנים אותו. מרוקנים את העגבנייה, וגם את הקישוא, ומכינים למילוי גם את הגמבות והחציל. 2 מרתיחים מעט את האורז ומוסיפים אליו את כל חומרי המלית. 3 ממלאים את הירקות, מסדרים בתבנית ואופים 10 דקות בתנור בחום בינוני. 4 בינתיים, מכינים את הרוטב – מטגנים את הירקות, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים עד שמוכן. 5 יוצקים את הרוטב על הממולאים ואופים 40 דקות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |