1 מרתיחים את הבטטה במים מומלחים כ-10 דקות (חצי בישול) מוציאים ומייבשים. מורחים בשמן מתבלים במלח ופלפל וצולים במחבת פסים עד להזהבה. 2. מורחים את חזה העוף בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים על מחבת פסים משני הצדדים לדרגת צליית רייר.
לשמן ירוק: 1 מעבירים חצי צרור פטרוזיליה לבלנדר, מוסיפים חצי כוס שמן, שן שום, מלח מערבלים היטב ומסננים.
לרוטב עגבניות: 1 שמים בסיר קטן 2 שיני שום, עגבניות, שמן, מלח ופלפל. 2. מרתיחים כ- 8 דקות, מורידים מהאש ומעבירים דרך מסננת, מחזירים לסיר מוסיפים את עלי המרווה, עגבניות השרי ומצמצמים כמה דקות. בודקים ומתקנים תיבול.
להרכבת המנה: 1 את חזה העוף פורסים דק מאוד כנגד הסיבים, מקפיצים במחבת חמה עם מעט שמן ושן שום קצוצה. 2. מכבים את האש ומוסיפים חצי צרור פטרוזיליה קצוץ דק מאוד. 3. יוצקים על הצלחת שכבה דקה של רוטב עגבניות, מסדרים שלושה עיגולי בטטה ומעליהם עורמים את השווארמה. מטפטפים מעל הכול מהשמן הירוק ומגישים.