1 להכנת הבלינצ'סים מערבבים יחד חלב, ביצה, קמח, סוכר, מלח וחמאה. מערבבים היטב עד שלא נותרים גושים.
2 במחבת טפלון מחממים מעט חמאה. שופכים כ-1/4 כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת לכיסוי מלא בבלילה. מטגנים כשתי דקות, הופכים ומטגנים עוד דקה מהצד השני. מעבירים לצלחת וממשיכים באותו אופן עם שאר הבלילה.
3 להכנת המלית במיקסר מערבלים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים מי ורדים ומערבבים בעדינות.
4 להכנת השקדים המסוכרים שמים את הסוכר בסיר ומחממים על אש בינוניתעד לקבלת קרמל שחום ועמוק. בינתיים קולים את השקדים המחבת. כאשר הקרבמל מוכן מוסיפים אליו את השקדים, מערבבים ומעבירים מייד את התערובת לנייר אפייה. משטחים מעט ומקררים. לאחר שהקרמל התקשה חותכים עם סכין לחתיכות קטנות.
5 להכנת המנה שמים 2 כפות מהמילוי במרכז כל בלינצ'ס, מניחים עליו קוביות מנגו ומקפלים. מסדרים בצלחת הגשה ומקשטים בקוביות מנגו ושקדים מקורמלים.