1 יוצקים את שמן הזית לסיר ומחממים.
2 מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שנהיה שקוף.
3 מוסיפים את הבשר ומערבבים עד לקבל מידת עשייה מדיום.
4 מוסיפים את הבהרט וממשיכים לערבב.
5 חולטים את שני שקיקי התה בכוס מים כ-5 דקות, מוזגים לסיר ומערבבים. מוספים את האורז לסיר וממשיכים לערבב.
6 מוסיפים מים עד לכיסוי תכולת הסיר, מוסיפים את המלח, מערבבים ומביאים לרתיחה.
7 כאשר האורז מבעבע יש להנמיך את האש, לכסות את הסיר ולהמשיך לבשל כ-20-25 דקות.
8 מפזרים את הצנוברים קלויים ואת תערובת הפטרוזיליה והכוסברה, ואוכלים עם יוגורט.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (6 מנות)
אנרגיה | 634קלוריות |
חלבונים | 58גרם |
פחמימות | 14 גרם |
שומנים | 40 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השישית של העונה החדשה