המצרכים (4 מנות):לרביולי:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 לרוטב: מטגנים את קוביות הסלק עם החמאה עד שהסלק מתרכך. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט. 2 למילוי: מגרדים על פומפייה את הערמונים ומערבבים אותם עם חמאה, מסקרפונה, גבינה למילוי, אגוז מוסקט, מלח ופלפל, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 3 לרביולי: מערבבים את הקמח והביצה עד לקבלת בצק אחיד. מקמחים ומעבירים את בצק דרך מכונת פסטה, עד לקבלת דפי בצק דקים. 4 בעזרת חותכן חורצים עיגולים מהבצק. מניחים במרכז כל עיגול שני כף מהמילוי וסוגרים בעזרת עיגול נוסף. מהדקים טוב בצדדים. 5 מבשלים את הרביולי במי מלח כמה דקות עד שהם צפים. מסננים היטב ומכניסים לרוטב הסגול.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |