1 להכנת הקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות יחד, קורצים לכדורים ומטגנים בשמן צמחי כדקה מכל צד, מניחים על נייר סופג.
2 להכנת הרוטב: טוחנים את הכרובית המבושלת (אפשר להשאיר כמה פרחים בצד), מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לטחון עד שמתקבל רוטב חלק. אפשר להוסיף בשלב זה חופן של פרחי כרובית קצוצים.
3 מניחים בתבנית אפייה את הרוטב, מעליו את הקציצות ואת הכרובית השלמה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.
* אפשר לאפות את הקציצות במקום לטגן
* אפשר לקשט את המנה עם צנוברים קלויים
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!