1 לוקחים טאג'ין או סיר כבד. מסדרים בתחתית שלו את פרוסות הבצל וחתיכות הגזר.
2 שמים רבע מכמות האורז בקערה. מוסיפים את העוף הטחון, חלבון הביצה, הזנגביל הטחון, הפפריקה והכורכום ומערבבים ליצירת תערובת קציצות.
3 יוצרים כדורים מהתערובת ומסדרים אותם בשכבה אחידה מעל הגזר. מפזרים מעל זיתים אדומים או שחורים. מפזרים מעל שכבה נוספת של אורז.
4 מוסיפים מים עד לגובה האורז. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים וממשיכים לבשל חצי שעה נוספת.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.