המתכונים הכי טובים לשבועות
1 חוצים את הכרישה לאורך ומבשלים 15 דקות בחלב עם שאר הירקות. מסננים, מקררים ומייבשים.
2 עוטפים את הגבינה בעשבים וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד. מזלפים מעט דבש מעל.
3 מרכיבים: מניחים 3 עלים של כרישה ואת הגבינה בלי העלים במרכז. עוטפים וצולים על הפלנצ'ה 2 דקות מכל צד עם מעט חמאה. מניחים בצלחת עמוקה.
4 לוקחים את צרור העשבים, מזלפים בקצה דבש, מחממים על הפלנצ'ה ומטפטפים על הכרישה. מגישים מיד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.