1 מפרקים את הכרובית לפרחים ושמים במחבת או סיר נמוך עם מים ושמן זית. מכסים ומניחים למים להתאדות ולכרובית להשחים מעט. מקררים לטמפרטורת החדר.
2 בקערה נפרדת מערבבים יוגורט עם טחינה, שום, פלפל חריף, מלח ולימון עד לתערובת אחידה.
3 מערבבים את הטחינה עם הכרובית, עלי הרוקט והנענע. אם הטחינה סמיכה מדי אפשר להוסיף רבע כוס מים.
4 פורסים את הבצל יחסית דק, ממליחים ומתבלים בסומאק.
5 מגישים את הכרובית עם הבצל והצנוברים.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.