1 מכניסים לסיר לחץ את כל חומרי התבשיל, מערבבים ושמים על אש בינונית למשך 40-50 דקות.
2 הכנת בצק הפסטה: מניחים את הקמח על משטח העבודה ויוצרים ממנו גבעה. יוצרים גומה במרכז ומכניסים לתוך את המלח, הביצים, השמן והמים. לשים את הבצק 4-5 דקות, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-20 דקות.
3 מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים: לשים לתוך החלק הראשון כף מהסלק הקצוץ. לשים אל תוך החלק השני 2 כפיות פטרוזיליה ובזיליקום. נותנים ל-2 החלקים לנוח 10 דקות. אל החלק השלישי לא מכניסים כלום.
4 מתחילים לרדד את הבצק – קודם כל את החלק ללא התוספות: מרדדים לעובי של 1 מילימטר במכונת פסטה, וחותכים אותו לרצועות ארוכות בעובי של חצי סנטימטר. עושים את אותה הפעולה עם שאר הבצקים.
5 את הפסטה מבשלים כ-5 דקות במים ממולחים רותחים. מוציאים ומסננים את הפסטה.
6 מעבירים את הפסטה המסוננת לווק ומקפיצים עם המנגולד, 2 כפות שמן זית ומעט מלח.
7 חוזרים לסיר הלחץ. מפרידים את הבשר מהירקות, וטוחנים את הירקות למחית גסה ביחד עם נוזלי הבישול.
8 הרכבת המנה: יוצקים ממחית הירקות מהתבשיל במרכז צלחת עמוקה. מעל מניחים את האטריות המוקפצות עם עלי המנגולד ומעל את חתיכות הבשר. מקשטים ב-2 עלי בזיליקום.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!