1 מערבבים את כל החומרים לבצק ולשים לכדי בצק חלק. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לחצי שעה.
2 מחממים היטב במחבת שמן זית בכמות נדיבה. ממליחים היטב את הדג, ומטגנים על הצד של העור 7-6 דקות עד שהדג עשוי (אפשר ליצוק את השמן על הצד העליון בעזרת כפית תוך כדי טיגון, או להפוך לדקה על הצד השני). מוציאים מהמחבת, מקררים, מפרידים את העור ומפרקים לנתחים (שווארמה).
3 במחבת נפרדת מחממים שמן זית, ומשחימים היטב את רצועות הבצל. מוסיפים את כל שאר המרכיבים, מערבבים, מטגנים יחד, טועמים ומתקנים תיבול.
4 מחברים את תכולת המחבת עם הדג לכדי מסה לחה אך לא רטובה.
5 מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים לעיגולים בגודל כדור פינג פונג ומרדדים דק דק (עד שאפשר לראות את היד מהצד השני). מחממים מחבת יבשה ואופים כארבע דקות מכל צד או עד שהלחם משחים ומקבל בועות.
6 לרוטב יוגורט: מערבבים את כל חומרי היוגורט, טוחנים ומסננים לרוטב חלק.
7 מרכיבים: שמים במרכז צלחת עמוקה תלולית של תערובת השווארמה ומסביבה יוצקים את הרוטב. מגישים את הנאן בצד.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.