1 חותכים את החצילים המוארכים לאורכם, מצפים בקורנפלור ומטגנים בשמן.
2 למלית: שורפים על הגז את החציל שנותר. מוציאים ממנו את הליבה הרכה ומועכים למחית.
3 מטגנים בצל, מוסיפים בשר טחון, מלח, פלפל, צ'ילי חתוך, פפריקה מתוקה וחריפה, קינמון, סוכר וכוסברה קצוצה. מערבבים הכל, מוסיפים נענע קצוצה דק, טועמים, מתקנים תיבול ומערבבים עם החציל השרוף.
4 ממלאים את החצילים לאורך, כמו קנלוני.
5 שמים את כל חומרי הרוטב במחבת, מחממים, מבשלים עד שהחומרים מתאחדים לרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
6 מכניסים אל הרוטב את החצילים הממולאים ומבשלים עוד כמה דקות.