1 מקציפים את החלבונים לקצף חזק ומוסיפים חצי כוס סוכר ושקית סוכר וניל.
2 מביאים לרתיחה שתי כוסות חלב עם שתי שקיות סוכר וניל ומנמיכים את האש.
3 בעזרת כף, מכניסים בכל פעם מעט קצפת לחלב המבעבע. ממשיכים להעביר "ענני" קצף לחלב, תוך הקפדה לא לצופף אותם בסיר. עם העברתם לחלב, "העננים" שוקעים ומייד עולים. לאחר דקה או שתיים הופכים אותם באמצעות כף מחוררת, על מנת שיתבשלו גם בצדם השני.
4 מוציאים את "העננים" המבושלים בכף מחוררת ומניחים על צלחת גדולה ושטוחה. כך ממשיכים עד לגמר כל הקצף.
לקרם החלמונים:
5 טורפים את החלמונים עם חצי כוס הסוכר שנותרה, שקית סוכר וניל וכף קמח. לאחר מכן מוסיפים את כוס החלב שנותרה.
6 שמים את סיר העירבוב בתוך סיר גדול יותר ובו מים רותחים על מנת שהחומר לא יחרך ("בן מארי"), ומבשלים עד שהתערובת מסמיכה.
7 מסננים את החלב בו התבשלו "העננים" ומוסיפים גם אותו לתערובת. במהלך הבישול יש לבחוש מדי פעם.
8 מצננים את קרם החלמונים ויוצקים אותו לקערה. מניחים עליו את "העננים" ומגישים את המעדן כשהוא קר.