המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר (או מחבת עמוקה) ומטגנים את חזה האווז כ-4 דקות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לתחילת הזהבה. מוסיפים בהדרגה את הסלרי, שיני השום והגזר. 2 ממשיכים לטגן על אש בינונית עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עדין עד שהבשר משנה את צבעו (הוא צריך להאפיר קלות). 3 מוסיפים את היין ואת ציר הבקר ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. 4 מוסיפים את העגבניות, הבוקה גרני (עשבי התיבול), המלח והפלפל ומבשלים עוד כ-40 דקות. אם רואים שהנוזלים מתייבשים מוסיפים מעט מים. 5 מוציאים את עשבי התיבול ומגישים על פסטה או אורז. * אפשרויות שדרוג: - מוסיפים כבד עוף יחד עם הבשר - מוסיפים פטריות יחד עם הסלרי - מוסיפים פלפל שושקה חתוך לרצועות דקות (בלי הגרעינים) יחד עם הסלרי הכנתם? ספרו לנו ולדניאל איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |