1 קוצצים את כל חומרי המלית ולשים היטב לשם הוצאת החלבון מהדג וקשירת המסה.
2 את הלופה חותכים לחתיכות באורך שלושה ס"מ כל אחת, ובעזרת סכין וכפית מרוקנים התוכן. בסיר מרתיחים עם מים ומלח ובתוכו מאדים את חתיכות הלופה 10-7 דקות, עד שיתרככו.
3 מוציאים את הלופה מהסיר, מקררים, מייבשים, וממלאים בתערובת הדג.
4 מערבבים את כל חומרי הטמפורה לכדי בלילה חלקה. טובלים את הלופה הממולאת בבלילת הטמפורה, ומטגנים בשמן עמוק עד שמשחימה מכל הצדדים. מוציאים וסופגים שמן.
5 טוחנים בבלנד מוט את כל חומרי הרוטב לכדי משחה חלקה, טועמים ומתקנים תיבול.
6 מרכיבים: בצלחת גדולה ועמוקה יוצרים שלוש תלוליות של יוגורט כבשים, מעליהן יוצקים רוטב כוסברה ומעליו מניחים את הלופה הממולאת.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.