המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 מורחים את בצלי השאלוט והחצילים בשמן זית ומכניסים לתנור. מוציאים את החצילים אחרי 4 דקות אפייה, ואת הבצלים אחרי 10 דקות אפייה. את החצילים חוצים לשניים ואת הבצלים מקלפים. 3 מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. קורעים את הטורטיות ביד, יוצרים צורות רנדומליות ומשפדים על גבי שיפוד. מטגנים עד שהן זהובות ופריכות. 4 פורסים את האנטריקוט לפרוסות דקות. 5 מחממים מחבת עם שמן קנולה ומטגנים כדקה את את השום וחצי מכמות הג'ינג'ר. מוסיפים את הסויה, רוטב הצדפות ושיכר השזיפים ומערבבים. מוסיפים את החצילים והבצלים ומקפיצים כמה דקות. 6 מכינים את הפייסט: טוחנים במעבד מזון כוסברה, צ'ילי, את שאר הג'ינג'ר, ג'ינג'ר כבוש, פטרוזיליה, שמן קנולה ומעט מים. 7 מתבלים את נתחי האנטריקוט במלח ופלפל וצורבים על מחבת חמה בחום גבוה. מעבירים אותם לרוטב עם החצילים ומקפיצים עוד כדקה. 8 מגישים את המנה: על צלחת מלבנית מצדרים בצד אחת את החצילים והאנטקירוט ומעליהם את הפייסט. במרכז הצלחת מניחים את הטורטיות המטוגנות ובצד השני את ראש החסה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |