1 מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את פרוסות תפוחי האדמה עד להשחמה.
2 בסיר קטן מערבבים שמנת מתוקה, כורכום, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה על אש קטנה, מעבירים לכלי הגשה.
3 בקערה מאחדים את בשר הדג, הביצה, הפטרוזיליה, השום והתבלינים. יוצרים קציצות. מחממים שמן במחבת עד לרתיחה. מטגנים קלות כל צד.
4 ההגשה: על כל פרוסת תפוח אדמה מניחים קציצה, ואת הרוטב מגישים ליד.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.