1 מטגנים בסיר בצל ואורז במשך 2 דקות. לאחר הטיגון מוסיפים 2 כוסות מים, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים. מכסים את הסיר לעוד 10 דקות עד לרמת עשייה אל דנטה.
2 חותכים את בשר הכבש מן הצלעות ומתבלים במעט פפריקה וקינמון לפי הטעם.
3 מורידים את האורז מהאש ומתחילים לפתוח מעט את הבצק.
4 מחממים תנור ל-190 מעלות.
5 שמים ערמה נכבדת של אורז על הבצק ומעל לאורז שמים את חתיכות הכבש. סוגרים את המעטפת ודוקרים אותה במזלג.
6 אופים 25 דקות בחום בינוני.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!