1 הכנת הקציצות: טוחנים חצי מכמות הבשר ומערבבים יחד עם הבצל הקצוץ, הל, מלח, פלפל וטיפת מים. לשים היטב ויוצרים קציצות.
2 את שארית הבשר פורסים לפרוסות דקות ורחבות.
3 לוקחים שיפוד: משחילים בתחתיתו בצל שלם על מנת ליצור מעין צלוחית. משחילים פרוסת בשר, קציצה, חציל קלוי, פרוסת בשר, קציצה, חציל . בסיום ההכנה עוטפים בניילון נצמד ומשאירים במקרר למשך הלילה.
4 מטגנים את השיפודים על מחבת עבה/ על מנגל.
5 להגיש לצד צלוחית טחינה לימונית. בתיאבון.