1 חותכים לימון אחד לשמיניות, ואת שני הלימונים האחרים מקלפים ומפלטים (כלומר - חותכים ככה שמקפלים רק חתיכות נקיות של בשר פרי). את המיץ שנשאר על קליפות הלימונים ואת ליבת הלימונים אחרי הפילוט סוחטים לקערה.
2 למעבד מזון עם להב פלדה מכניסים את השום, שמיניות הלימון והמיץ, הטימין, הצ׳ילי והמלח ומעבדים לתערובת חלקה.
3 מסדרים בתבנית אפייה משומנת קלות פרוסות סלרי, ומעל את הפילטים של הלימון.
4 חורצים שלושה חריצים אלכסונים בשני צדי הדגים. מורחים היטב את הדגים בתערובת מבפנים ומבחוץ כולל החריצים. מניחים את הדגים על הלימונים ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 20 דקות עד שהדגים השחימו והתבשלו לחלוטין.
5 הגשה: להניח בצלחת דג ושתיים-שלוש פרוסות סלרי. להגיש לצד סלט.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.