1 הירקות המקורמלים: חותכים את הגמבה לרצועות, את הכרוב לפרוסות ואת החצילים לקוביות. שמים את הכל בסיר ביחד עם הקטשופ והרוטב עגבניות עם קצת מים, שמן, מלח ופלפל, גרגרי התירס והזיתים הירוקים. נותנים להכל להתבשל על האש כ-20 דקות ואז מעבירים לתנור ל-30-40 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים וכל הירקות מתקרמלים.
2 הדג: מורחים על הדג שמן זית , מלח ופלפל. מניחים על מחבת פסים לוהטת עם שמן זית ומטגנים מכל הצדדים במשך כמה דקות מכל צד. מכניסים לתנור לכ-8 דקות.
3 מטבל היוגורט: קוצצים את הכוסברה דק-דק, מוסיפים בקבוק יוגורט, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
4 הרכבת המנה: מסדרים את הירקות על צלחת גדולה ואת תפוחי האדמה מניחים בעמידה בצידי הצלחת. מעל הירקות מניחים את הדג ועליו את רוטב היוגורט ומזלפים מעט בשמן זית.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.