1 במעבד מזון מערבבים את חומרי הבצק בפולסים קצרים עד שהחמאה מתפוררת והבצק נהיה אחיד (יש להימנע מעיבוד יתר). מוסיפים את התוספות ומפעילים שוב בפולסים קצרים. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה עד 24 שעות.
2 מוציאים את הבצק מהמקרר. יוצרים מהבצק שני גלילים ארוכים ומשטחים.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את הגלילים על תבנית אפייה. אופים עד להזהבה.
4 מוציאים מהתנור ולפני שהגלילים מתקררים חותכים לפרוסות דקות.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים