1 מקציפים חלבון עד לקבלת קצף רך, מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת מרנג יציב מאוד. מקפלים פנימה בעדינות אבקת סוכר ונזהרים לא לשבור את המרנג.
2 על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן ומסוכר יוצרים בעזרת כף דסקיות מרנג על התבנית, במרחק שמביא בחשבון שהמרנג מתנפח. אופים על 170 מעלות בערך 20 דקות.
3 מפלטים את כל ההדרים לפלחים - בלי קליפה, בלי ציפה ובלי גרעינים.
4 מקציפים יחד כל חומרי הקצפת עד ליציבות, טועמים אם יש מספיק מי זהר ומעבירים לקירור.
5 מרכיבים: מניחים בתחתית הצלחת דסקית מרנג. מניחים מעל קצפת וניל ומעליה פילטים של הדרים וקצת צנוברים. מניחים עוד דסקית מרנג ותוספות באותו סדר, 3 קומות של מרנג. מסיימים בקצפת, פילטים של הדרים, צנוברים ומעט אבקת סוכר.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.