1 מכניסים לתנור את הפלפלים בשלמותם
2. קוצצים את כל העשבים ואת השום
3. מכניסים לקערה את הפילטים של הדג
4. מגרדים לימון וסוחטים אותו לקערה. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים פירורי לחם, מערבבים ונותנים לתערובת לנוח.
5. מוציאים את הפלפלים מהתנור, מקלפים בזהירות את הקליפה וטוחנים לפי צבע. לפלפלים האדומים מוסיפים שום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. לפלפלים הצהובים מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח, פלפל ושן שום.
6. יוצרים צורה של קציצות מתערובת הפילטים וצולים אותן.
7. מסדרים את קרם הפלפלים ואת הקציצות מעליהם ומגישים.