1 מכינים את הקציצות: מערבבים את כל חומרי הקציצות ומניחים את התערובת בצד לחצי שעת מנוחה.
2 מכינים את השקשוקה: קולפים וקוצצים את העגבניות.
3 מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים לו את השום יחד עם פלפל אחד פרוס לעיגולים. את הפלפל השני מוסיפים בשלמותו. מטגנים מעט ומוסיפים פפריקה מתוקה וחריפה.
4 מערבבים, מוסיפים את העגבניות הקצוצות והמלח, מכסים ומבשלים כ-20 דקות. במידה וחסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מים.
5 מכינים מתערובת הקציצות כדורים קטנים. מטגנים מעט את הכדורים במחבת עם שמן זית רק כדי ש"ייסגרו". מוסיפים את הכדורים לרוטב העגבניות וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
6 מוסיפים את הביצים למחבת. מפזרים מעל החלמונים מלח ים וממשיכים לבשל מספר דקות עד שהביצים מוכנות. מגישים עם כוסברה קצוצה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!