90% אהבו, מה דעתך? לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מערבבים את כל החומרים עד ליצירת עיסה ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
2 מוציאים, יוצרים את קציצות הקבב וצולים על מחבת פסים או גריל.
פתח הכל סגור הכל
מי ההזוי שמשתמש באנטריקוט לקבבים?! קבבים הומצאו כדי לאפשר שימוש בנתחים שלא מתאימים לצלייה ישירה. חבל על הכסף, תווצאה לא פחות טובה עם נתחים בשליש מחיר
גם בשביל תוכן שיווקי צריך קצת הגינות
זה לא קבב מספיק עם הנתרן של האבקות
ממתי אבקת מרק בקציתות קבב רעל כל האבקות מרק ואיפה הירק כמו פטרוזיליה או כוסברה
לא הייתי ממליצה לכם לקחת מפה מתכונים, הם ממש לא מדויקים! חבל על המצרכים
מה נסגר עם המתמודדים במאסטר שף? שמים כף אבקת מרק בקבבים? איזו בושה
אם התמונה היא של המנה, יש פטרוזיליה בקבאב. השאלה היא, אם המתכון מדוייק??!!
בדיוק מה שחשבתי, שהמתכון לא
אין פטרוזיליה במתכון ?